Massage i Fagersta blir en bra start på helgen

Massage i Fagersta blir en bra start på helgen

Hej på er alla fina följare

Hoppas ni har en fin fredag och att ni har något roligt att se fram emot i helgen. Jag ska börja helgen med att gå på massage här i Fagersta. Det är något jag velat göra länge men inte tagit tag i att göra, men så fyllde jag år för ett par veckor sedan och då fick jag ett presentkort på en massage av min mamma. Helt perfekt, nu finns inga ursäkter till att inte boka! Så i eftermiddag ska jag äntligen få en välbehövlig massage.

Det kändes ju tursamt också att det är ett ställe som ligger i Fagersta och det ligger alldeles nära jobbet så jag kan gå dit sen. Sen efter massagen ska jag handla med mig god mat hem och ha en skön och lugn kväll hemma. Hoppas det bli härligt väder i helgen för då ska jag passa på att gå ut på långpromenader, det känns som att det var längesen som jag var ute och gick bara för att promenera. Jag går typ jämnt och överallt men då är det ju för att man ska någonstans typ till jobbet eller till affären och så vidare. Men i helgen har jag lovat mig själv minst en promenad som ska vara bara för att vara ute och promenera och njuta av vårvädret.

?Har också lånat lite böcker på biblioteket så ska nog dyka ner i en av dem. När det kommer till att läsa så är jag lite av en periodare, jag läser mycket under en period och sen kanske jag inte läser knappt någonting under en period. Men nu känner jag lust till att läsa igen. Jag är inte såld på det hela med ljudböcker, jag gillar att faktiskt läsa och har svårt att hålla fokus om jag ska lyssna på ljudbok men det är ju bra att det finns. Nu önskar jag er en fortsatt fin fredag!


Kommentarer är stängda.