Kråkshults Healing och Massage

Kråkshults Healing och Massage

Regndroppssmassage i Vimmerby, smaka på det ni, låter det inte härligt?! Det var en närapå gudomlig upplevelse att få vara med om en sådan här regndroppsmassage i Vimmerby när jag gick till företaget Kråkshults Healing och Massage, ja det var min bästa kompis som överraskade mig när jag fyllde år genom att “kidnappa” mig och sedan körde mig till dit som en present på min stora dag.  

Regndroppsmassage är en lätt beröring och massage som utförs med oljor som appliceras både på ryggen och under fotsulorna. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan. Min kompis visste förstås om att jag har fibromyalgi och aldrig hade klarat av en vanlig klassisk massage. En sådan massage är alldeles för hårdhänt för mig men däremot så var denna regndroppsmassage med dess lätta och mjuka beröring av behandlarens händer precis det som min kropp behövde och mådde gott av efteråt. Jag visste inte att det finns ett företag dit man kan gå för att få regndroppsmassage i Vimmerby, hade jag vetat det och dessutom vetat om att det var så skönt och välgörande så hade jag förstås gått till Kråkshults Healing och Massage tidigare, men det fina med den här födelsedagspresenten var ju att jag fick reda på att företaget finns och jag har bokat en tid nästa vecka igen. Det här tror jag att ni skulle tycka om så om det låter som en bra sak för er det här med regndroppsmassage i Vimmerby så kan ni också bpka en tid för detta. Nu ska jag inte prata på för länge för det är ju fredag idag så de flesta av oss har säkert en del att göra, själv ska jag iväg ut och handla strax. 


Kommentarer är stängda.