I kväll är det jag som får massage

I kväll är det jag som får massage

Det forskas på massage och jag läste i en veckotidning hur bra det är så jag bestämde mig för att prova och det var i förra månaden. Det var väldigt härligt och jag vände mig till ett företag här i Bollnäs som jag känner mig så nöjd med så ikväll ska jag dit igen, för det är som det stod i tidningen, någonting som händer när alla dessa må-bra hormoner utsöndras i blodet.

Oxytocin kallas ofta för massagehormonet, men det stämmer inte riktigt. Oxytocin frigörs under massage, kyssar och allt det där goda. Det fina med massage är att du inte behöver en partner eller romantiska känslor för att få din dos oxytocin frisatt i blodet.

Det är inte heller bara denna frisättning av oxytocin som gör massage till något härligt. Den känns också bra i sig själv och slappnar av både kropp och själ helt och hållet. 

Så om du vill uppleva vad jag har upplevt och inte har någonting emot att det gör ont samtidigt som det är skönt på en och samma gång, då ska du prova på detta. Jag som är ganska ny på detta vet inte riktigt hur många företag det finns här i Bollnäs som erbjuder dessa behandlingar men jag skulle i vilket fall vilja rekommendera det företag som jag gick till, och vill ni veta mer om dem så är det bara för er att klicka på länken som ni hittar här ovanför. Nu är det snart jul igen och kanske skulle ni ge er själva eller någon som ni håller kär en sådan här underbar behandling. Oavsett var ni bor i Sverige så finns det säkert ett företag som ni kan köpa ett presentkort av. Ha det gott och tackar så mycket för att ni läste om detta!


Kommentarer är stängda.