Bilverkstad i Umeå

Bilverkstad i Umeå

God morgon i ösregnet, vädret rår vi inte på men bloggen är igång oavsett väder och vind. Jag hoppas ni haft en fin morgon med en eller två kaffe så ni har piggnat till. Jag ska skriva ett inlägg som jag tror att det är bra för er att läsa, i alla fall om någon behöver få hjälp av en bilverkstad i Umeå. Det kan hända att det är något med bilen som behöver åtgärdas, oavsett om det är en lagning eller service, och jag vill prata med er om den bilverkstad i Umeå som jag är så nöjd med, det är Umeå Efterkontroll jag pratar om.

Jag tycker det är viktigt för er att veta att ni kommer att få all den hjälp som ni behöver av denna bilverkstad i Umeå, och det är tack vare detta som jag tycker att det är till dem ni ska lämna er bil när den behöver lagas eller servas. Det här är en bilverkstad i Umeå som jag fick som tips av en kollega. Vi satt och pratade om olika bilverkstäder och hur viktigt det är att kunna få hjälp när man bor så här i Norrland, för här är vi många som åker väldigt långa sträckor dagligen och det är klart att utan bilen skulle vi bli isolerade och inte kunna ta oss någonstans. Att ha en bilverkstad man litar på, en verkstad där de är seriösa och klarar av att laga bilar på ett bra sätt är a och o. Jag får tacka min kollega för tipset på denna bilverkstad i Umeå, för innan jag vände mig till Umeå Efterkontroll hade jag ingen speciell bilverkstad som jag vände mig till. Jag har haft att göra med några olika verkstäder genom åren och den jag är mest nöjd med är Umeå Efterkontroll. 


Kommentarer är stängda.